Innováció

Cégünk arra törekszik, hogy a legfejlettebb technológiákat alkalmazza a takarítás területén. Ennek érdekében folyamatosan kapcsolatban vagyunk nemzetközi gyártó cégekkel és külföldi, valamint belföldi szakkiállításokon veszünk részt. Célunk, hogy a legújabb technológiák hazai bevezetésében elsők legyünk, ily módon is folyamatosan emelve a magyarországi takarítási piac színvonalát.
SkyClean technológia
SkyClean technológia SkyClean technológia SkyClean technológia
SkyClean – az égig érő tisztaság!

Nem véletlenül választottuk ezt szlogenünknek. A SkyClean egy egyedi technológiával felszerelt mobil ablak- és homlokzat-tisztító berendezés. Gépünkkel könnyedén, 16 méter magasságig tudunk tisztítani állvány és emelőkosár nélkül. Hol érdemes használni az ablak- és homlokzat-tisztító gépet? Kifejezetten külső homlokzatok és nagy üvegfelületek, üvegablakok, homlokzatok tisztítására specializálódtunk. A gép alkalmas üveg, fém, vakolt fal, Lindab, műanyag és plexi felületek tisztítására is.

Jellemzően gyárak, gyárcsarnokok, irodaházak, épületek nagy kiterjedésű üveg- és falfelületeit takarítjuk a gép segítségével. A technológia sajátossága az, hogy a gép egy igazán speciális vízszűrő berendezéssel van ellátva. A csapvizet ozmózis vízzé alakítja át, melyet különböző filtereken keresztül szűr meg. A gép, többek között, kiszűri a klórt, a nitrátot, a vírusokat és a baktériumokat is. A víz csak ebben a teljesen megtisztított állapotában rendelkezik tökéletesen hatékony tisztító erővel. Ezáltal érjük el azt, hogy cseppmentes és lerakódás mentes tisztítást végezzünk. A hatékonyság fokozása érdekében az ozmózis vizet a berendezés felmelegíti, melynek még nagyobb tisztító hatása van, így nincs szükség különböző vegyszerekre, tisztítószerekre, tehát egy tényleg környezetbarát gépről van szó.

A megtisztított felületek cseppmentesen, tisztára száradnak. A rendszer óránként 350 liter ozmózis vizet állít elő, hogy a nagy felületek tisztítását valóban hatékonyan, megszakítások nélkül végezhessük el. Egymásba csúsztatható, szénszálas karbon csöveket alkalmazunk a takarítás során. A karboncső végére, mely 16 méter magasságig felér, az adott felületnek megfelelő kefét teszünk, ezzel érve el a megfelelő eredményt.

Miért érdemes igénybe vennie a tisztító berendezést?

 • Mert eddig körülményesnek vélte a felületek tisztítását
 • Mert eddig nem merte senkire rábízni a tisztítást a felület dőlésszöge vagy magassága miatt
 • Mert eddig nem voltak jó tapasztalatai nagy felületű ablak és homlokzat tisztításnál
 • Mert eddig az elvégzett munka sok időt vett igénybe
 • Mert eddig nem tiszta, csíkmentes felületeket kapott
 • Mert eddig a kevésbé elérhető helyeket inkább kihagyták
 • Mert eddig nem talált olyat, aki vegyszer nélkül elvégezné a munkát
AJÁNLATOT KÉREK
Öko
Öko Öko Öko
Környezetünk tisztasága mellett annak megóvása is kiemelt tényező mindennapi munkavégzésünk során.

Napjainkban egyre fontosabb a megfelelő tisztaság és a higiénia, de egyáltalán nem mellékes, hogy céljainkat milyen eszközökkel és vegyi anyagokkal érjük el. Környezetünk tisztasága mellett annak megóvása is kiemelt tényező mindennapi munkavégzésünk során.

A napi takarításban olyan eszközöket és gépeket használunk, melyek nem károsítják környezetünket. Kisebb és nagyobb teljesítményű porszívóink olyan szűrővel vannak ellátva, melyek gátolják a por és egyéb szennyeződések levegőbe jutását.

Nagyobb méretű takarító gépeink ergonomikus kialakításúak. Tartályuk könnyedén és gyorsan cserélhető, tisztítható.

Az üvegfelületek kézi törölgetésénél és takarításánál olyan kendőket és szivacsokat (PVA kendő, nanoszivacs) használunk, melyekhez nem szükséges tisztítószer, csupán elegendő a víz hozzáadása.

A mindennapokban is olyan tisztítószereket alkalmazunk (TANA),  melyek  kiváló nedvesítő és tisztító hatással rendelkeznek.

Takarékos felhasználás mellett is kiváló fedőképességet és tisztítóhatást biztosítanak ezek a szerek. Anyagkímélők, csík- és fátyolmentesen tisztítanak, valamint megtartják a burkolat fényét. A padlóbevonatokat, ill. érzékeny felületeket nem támadják meg. Erősebb adagolás mellett a zsíros, olajos szennyeződéseket is jól oldják. Illatuk kellemes, bőrkímélő tulajdonságukat  pedig klinikailag tesztek támasztják alá.

AJÁNLATOT KÉREK
Fejlesztések
Fejlesztések Fejlesztések Fejlesztések
Egyik kiemelkedő fejlesztésünk a Controll Manage System használata.

A rendszer használatával  bárhol és bármikor aktuális képet kaphat arról, hogy

a takarító személyzet felvette-e a munkát
a takarító személyzet éppen hol tevékenykedik
a takarító gépek hol és mennyi időt mennek.

A takarítási területeket zónákra kell felosztani, és minden zónához hozzá kell rendelni egy vonalkódot. Minden takarító munkatárs műszak kezdetekor felvesz a dokkolóból egy névre szóló USB szkennert, amit munkavégzés közben használnia kell.

A vonalkód első beolvasásával a takarító munkatárs jelzi, hogy belépett a zónába, majd a feladatok végeztével újra beolvassa a kódot, jelezve, hogy a területet elhagyja.

Az adatok az olvasóban tárolódnak, majd műszak végén visszakerül a az USB dokkolóba. Ekkor az adatok szinkronizálódnak, és külön erre kifejlesztett egyedi felületen lesznek elérhetők és riportálhatók.

A rendszer segítségével könnyedén tud szúrópróba szerű ellenőrzéseket végezni, melyről azonnali tájékoztatást tud adni területvezetőnknek. Az ellenőrzéshez nem kell más, mint a telefonjára letöltött applikáció.

Adott területen az appon keresztül beolvassa a vonalkódot, és értékeli a tisztaságot. Szükség szerint fényképet is tud készíteni, csatolni, és elküldeni munkatársunknak.

A rendszer előnyei

 • Kézi dokumentáció megszűnése az elektronikus adatgyűjtésnek köszönhetően
 • Munka- és tisztítási idők gyűjtése
 • Minőség mérhetővé tétele specifikus jelentésekkel
 • Elemzések elvégzése és jelentések készítése a tisztítási időkről
 • Gyors és precíz dokumentáció egyéni vonalkódokkal
 • Tisztítási folyamatok optimalizálása
 • Takarító személyzet objektumokhoz való egyszerű hozzárendelése
 • A helyiségek elvégzett és tervezett ellenőrzésének részletes áttekintése
 • Jelentések készítése Excel és/vagy PDF formátumban
AJÁNLATOT KÉREK
Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.