HTC Superfloor

Egy olyan eljárás, amely során a nyers szerkezeti betont mechanikusan felcsiszolják egy polirozott felületté HTC csiszológépeket és HTC kristály szerszámokat alkalmazva

Melyek a lehetséges kiváltó okok/tényezők?

  • A nem megfelelően kialakított beton felület túlzott elhasználódása
    (pl. a tervezésnél és/vagy kivitelezésnél a nem releváns technológia használata, illetve elöregedett felületek)
  • Intenzív használat, nem megfelelő takarítás technológia, vagy annak hiánya

Milyen szennyeződéseknél tudunk segíteni?

  • bármilyen beton felületnél

Milyen folyamat szerint oldjuk meg a problémáját?

  • száraz, nehéz csiszolással és az adott beton felület szerkezeti erősítésével dolgozunk

Miért jó és miért fontos megoldás ez Önnek?

  • műgyanta felület kiváltására alkalmas, költséghatékony megoldás
  • minden így kialakított felület ESD (elekt.kis.) képes, minimális szennymegkötő képességgel rendelkezik
  • fizikailag, kémiailag ellenálló

Ezt nem árt, ha tudja!

HTC és EPOXI padlók összehasonlító táblázat.

NÉGY FAJTÁJÁT KÜLÖNBÖZTETJÜK MEG, MELYEK A KÖVETKEZŐK:

HTC Superfloor®Bronze

A Bronze a legkevesebb csiszolási és polírozási fázisokat magába foglaló koncepció. E változat esetén nem tárul fel a beton kőváza, a padló felső rétege nincs eltávolítva, csupán felpolírozva. Ezzel az eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel. Jó minőségű kéregerősített padlók esetén ajánlott a HTC Superfloor

HTC Superfloor®Silver

A Silver koncepció a Platinum egy változata: olyan mélyen kell csiszolni a betont, mint a Platinum esetében, de polírozás nélkül. A kőváz a Platinumhoz hasonlóan a felszínre kreül. A silver akkor kitűnő választás, ha matt, egyenletesen sima felületű padlóra van igény.

HTC Superfloor®Gold

A Gold koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélyen csiszolni a betont, a padló kőváza kevésvbé válik láthatóvá vagy nem annyira egységesen, mint a Platinumnál. A padló ragyogó fényessége viszont közel ugyanolyan magas, min a Platinumé. A HTC Superfloor Gold változata ideális olyan padlók esetén, amegyek már simák és egyenletesek.

HTC Superfloor®Platinum

A Platinum eredményezi a legragyogóbb felületet és ez az a padlómegoldás, amelyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fázisból áll, mint egyéb koncepciók. Az eredmény verhetetlenül szilárd padló, ahol a kőváz szemcseszerkezete jól láthatóvá vállik. A targoncák kerekei és a szennyezőanyagok nem hagynak nyomot a csollogó felületen valamint a fények is szépen tükröződnek a padlón.

Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.