Fertőtlenítő takarítás a Koronavírus inaktiválására!

Tisztelt leendő/meglévő Partnerünk!

A kialakult egészségügyi helyzet ismeretében nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmen kívül hagyjuk saját és a környezetünk higiéniás helyzetét.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ felhívásában folyamatosan hangsúlyozza, hogy mik azok az alapvető szabályok, melyek betartásával könnyebben elkerülhető a fertőzés. Ennek a felhívásnak fontos pontja a felületek rendszeres tisztítása, fertőtlenítése.

Cégünk a Taképszolg Kft. több, mint 25 éve van jelen a takarítási piacon. Mi, mint felelős vállalkozás, lehetőségeinkhez mérten segíteni szeretnénk azzal, hogy lassítsuk az esetleges fertőzéseket. Dolgozzunk ebben közösen!

Munkavállalóink megfelelő létszámban és megfelelő védőeszközzel (maszk, kesztyű, védőruha) felszerelve készen állnak, hogy fertőtlenítő takarítást végezzenek Budapesten, és igény szerint vidéken is. Ehhez folyamatosan biztosítjuk a szükséges fertőtlenítő szereket és eszközöket is.

Győzzük le együtt a koronavírust a Bacobannal!

Nanotechnológiával a vírusok, baktériumok és gombák ellen!

A Bacoban külföldi neves laboratóriumok által bevizsgált és igazolt eredmények alapján (pl: Fresenius intézet) 10 napig védelmet nyújt a vírusok, baktériumok és gombák ellen. Igazán hatásos szer – a mostanában nagyon sokat hallott – koronavírus ellen is.

A felvitt nano réteg 10 napot meghaladóan is megőrizhető, a folyamatos védettség biztosítható. Nem kell más hozzá mint,  hogy az első felvitt réteg után a szert a napi takarításban is alkalmazzák. 

Mind az első teljes körű fertőtlenítést, mind a későbbiekben szükséges szereket, illetve annak technológiai használatát és igény szerint, a takarítást végző személyek betanítását is vállaljuk.

Milyen technológiával végezzük még a fertőtlenítő takarítást?

A fertőtlenítő takarításra olyan szereket alkalmazunk, melyek képesek inaktiválni a koronavírust.

Erre a fertőtlenítő takarításra kifejezetten hatásos az APESIN is (a szer biztonsági adatlapja mindenkor rendelkezésre áll) fertőtlenítő tisztítószer szer, amit akár porlasztó szórásos (falfelület, kárpit, padozat) technikával is fel tudunk vinni a felületekre. A megfelelő arányban felhasznált szer sem az emberre, sem a környezetre nem ártalmas.

A szer: Baktericid, fungicid hatású, inaktiválja a HBV/HIV vírusokat, a rotavírusokat, az adeno- és papovavírusokat. Ez a szer kiemelten alkalmas a COVID 19 corona virus inaktiválására is.

Emellett  Vileda Professional egyszerhasználatos takarítóeszközöket, mopokat, törlőkendőket is, amelyeknek baktérium és baktérium méretű szennyeződés letörlő képességük szintén növeli

a fertőtlenítés hatékonyságát.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Balogh Gyöngyvér

Marketing és termékértékesítési vezető

+36 30 754 5623

balogh.gyongyver@takepszolg.hu

Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.