Fertőtlenítő takarítás a Koronavírus inaktiválására!

Tisztelt leendő/meglévő Partnerünk!

A kialakult egészségügyi helyzet ismeretében nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmen kívül hagyjuk saját és a környezetünk higiéniás helyzetét.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ felhívásában folyamatosan hangsúlyozza, hogy mik azok az alapvető szabályok, melyek betartásával könnyebben elkerülhető a fertőzés. Ennek a felhívásnak fontos pontja a felületek rendszeres tisztítása, fertőtlenítése.

Erre nyújtunk egy olyan megoldást, ami inaktiválja a COVID-19 corona virus-t.

Cégünk a Taképszolg Kft. több, mint 25 éve van jelen a takarítási piacon. Mi, mint felelős vállalkozás, lehetőségeinkhez mérten segíteni szeretnénk azzal, hogy lassítsuk az esetleges fertőzéseket. Dolgozzunk ebben közösen!

Munkavállalóink megfelelő létszámban és megfelelő védőeszközzel (maszk, kesztyű, védőruha) felszerelve készen állnak, hogy fertőtlenítő takarítást végezzenek Budapesten, és igény szerint vidéken is. Ehhez folyamatosan biztosítjuk a szükséges fertőtlenítő szereket és eszközöket is.

Milyen szerrel végezzük a fertőtlenítő takarítást?

Erre a fertőtlenítő takarításra kifejezetten hatásos az APESIN (a szer biztonsági adatlapja mindenkor rendelkezésre áll) fertőtlenítő tisztítószer szer, amit akár porlasztó szórásos (falfelület, kárpit, padozat) technikával is fel tudunk vinni a felületekre. A megfelelő arányban felhasznált szer sem az emberre, sem a környezetre nem ártalmas.

A szer: Baktericid, fungicid hatású, inaktiválja a HBV/HIV vírusokat, a rotavírusokat, az adeno- és papovavírusokat. Ez a szer kiemelten alkalmas a COVID 19 corona virus (ami egy burkos virus) inaktiválására is.

Keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Farkas Tamás

értékesítő

+36 70 451 1234

farkas.tamas@takepszolg.hu

Szitás Róbert

értékesítő

+36 30 570 3584

szitas.robert@takepszolg.hu

Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.