Stratégiai partnereink

Stratégiai partnereink
Epo-trend

Az Epo-trend pályafutását vállalkozásként már több, mint 20 éve kezdte, mint padlóburkolással foglalkozó kivitelező cég. A folyamatos fejlődésre és a korszerű és környezetkímélő technológiák használatára való igény jutatta el mai pozíciójába, amikor is piacvezető és egyedi padló megoldásokat és ezekhez a megoldásokhoz szorosan kapcsolódó és támogató eszközparkot és technológiákat forgalmaz.

Az Epo-trend Kft.-nek köszönhető, hogy Magyarország megismerkedett a padlócsiszolás fogalmával, azzal, hogy ez a modern és esztétikus technológia milyen briliáns megoldást biztosít a fenntarthatóság jegyében kialakítani kívánt felületeknek.

A HTC Superfloor csiszolt betonpadló technológia kizárólagos márka képviseleteként alkalmunk nyílt a padló ipart rendkívüli mélységekig megismerni, illetve a hosszú évek során olyan problémákkal, hiányosságokkal és kérdésekkel találkoztunk, amely arra ösztönözte vállalkozásunkat, hogy portfólióját kibővítse és a legmodernebb technológiákat felhasználva sokkal mélyebbre hatóan és átfogóan járuljon hozzá a padló ipar egy magasabb szintre emeléséhez.

A 12 éve elkezdett tudatos piacépítés eredményeire visszatekintve folyamatos növekedő tendencia figyelhető meg a cég életében, ezt nem is igazolhatja más jobban, mint a Magyarország területén fellelhető több százezer négyzetméternyi HTC Superfloor felület.

Bővebben itt: https://www.epo-trend.hu

Stratégiai partnereink
Magic tools

A Magic Tools Kft. immáron több, mint 15 éve meghatározó szereplője a magyar munkavédelmi piacnak. Ezen hosszú időszak alatt kiemelt partnerévé vált Európa egyik legnagyobb munkavédelmi termékeket gyártó vállalatának, az írországi Portwest Ltd.-nek, és nagykereskedői szinten csak náluk találhatóak meg a Puma Safety minőségi termékei is.

Kapcsolatuk gyümölcsöző, melynek bizonyítéka, hogy évről évre ellátják a magyar piacot a legújabb munkavédelmi megoldásokkal, a legjobb értéket képviselő termékekkel. Raktárkészletük folyamatosan növekszik, melyet a korszerű, vonalkód leolvasó technológiával szereltek fel. Így országos szinten egyedülálló hatékonysággal és gyorsasággal szolgálják ki viszonteladó partnereiket.

Minden ügyfelük kiemeleten fontos számukra, tükrözi ezt a cég egyedülálló felépítése is, hisz azon túl, hogy az értékesítőik személyes kapcsolatot ápolnak ügyfeleikkel, cégüknél belső területi felelősök segítik partnereik munkáját, akik bármikor állnak rendelkezésükre, rendeléssel, számlázással, szállítással, vagy épp szakmai kérdésekkel kapcsolatos ügyekben.

Weboldalukon megtalálhatók a Portwest Ltd., a Puma Safety és az ATG Glove Solutions teljes kínálata, mely cégek egyéni védőeszközeivel a munkavédelmi piac majdnem teljes egészét le tudják fedni. Hála majd 180.000.000 forintos raktárkészletüknek a termékek nagy része már másnapra elérhető.

Bővebb információ itt: https://www.magictools.hu