Professzionális takarítás

Takarítás ahogy még nem ismeri
Irodák, irodaházak, éttermek, szállodák és közösségi terek takarítása
Irodák, irodaházak, éttermek, szállodák és közösségi terek takarítása Irodák, irodaházak, éttermek, szállodák és közösségi terek takarítása
A Taképszolg Kft. teljes körű napi és nagytakarítást vállal irodákban, irodaházakban, éttermekben, szállodákban és egyéb közösségi terekben.

Munkáinkat igyekszünk magas színvonalon végezni, a legkisebb részletre kiterjedően, így nem csak a takarító személyzetre fordítunk nagy gondot, de a tőlünk telhető legnagyobb alapossággal térképezzük fel ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Kollégáink konkrét feladatait minden esetben megrendelőink igényei alapján dolgozzuk ki, az általuk végzett munkáért pedig teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk. Munkájukat folyamatosan ellenőrizzük, hogy a szerződésben vállalt takarítási feladatok szakszerűen és a legmagasabb színvonalon legyenek elvégezve.

AJÁNLATOT KÉREK
Ipari takarítás
Ipari takarítás Ipari takarítás

Az iroda takarítás mellett egy jellegében és emiatt beruházási, takarítási szempontból is eltérő terület alakult ki, ez pedig az ipari takarítás.

Az ipari takarítás egyik fő jellemzője, hogy egyedi igények figyelembe vétele mellett csak speciális gépekkel és folyamatos szakképzések mellett lehet hatékonyan végezni.

Az ipari takarítás területén az alábbi feladatok elvégzését vállaljuk:

 • Üzemek, gyárak, mélygarázsok, parkolók takarítása, tisztítása
 • Csarnokok külső és belső falburkolatainak speciális tisztítása
 • Járófelületek nagyteljesítményű súroló automatával történő alaptisztítása, impregnálása, speciális védőréteg kialakítása
 • Poros polírozás
AJÁNLATOT KÉREK
Ablak és homlokzattisztítás SkyClean technológiával ozmózisos vízzel
Ablak és homlokzattisztítás SkyClean technológiával ozmózisos vízzel
A SkyClean technológia ozmózisos vízzel tisztít, hatékony és környezetbarát megoldás homlokzattisztításhoz!

A SkyClean egy egyedi technológiával felszerelt mobil ablak- és homlokzattisztító berendezés, mely alkalmas üveg, fém, vakolt fal, Lindab, műanyag és plexi felületek tisztítására is. Modern berendezés, mely 16 méter magasságig tisztít alpin technika, állvány és emelőkosár nélkül. Az ozmózisos víz cseppmentes száradásának köszönhetően, nincs szükség lehúzóra, rongyra sem. Az ozmózisos víz rendkívüli tisztítóerővel rendelkezik, könnyen magához köti a szennyeződéseket. Az ozmózisos vízzel történő takarítás teljes mértékben környezetkímélő, hiszen az eljárás során nem használunk vegyszereket. 

Kifejezetten gyárak, gyárcsarnokok, irodaházak, épületek nagy kiterjedésű üveg- és falfelületeinek tisztítására használjuk.

AJÁNLATOT KÉREK
Szárazjeges tisztítás
Szárazjeges tisztítás Szárazjeges tisztítás

Nagy szennyezettségű zsíros, vagy olajos gépek tisztítása vegyszerek nélkül a legmodernebb technológiával.

Azt a szennyeződést, amit drótkefével, csavarhúzóval, spaklival vagy hasonló szerszámmal le lehet pattintani, meg lehet sérteni, a szárazjég szórásos technológiával tökéletes minőségben lehet tisztítani.

Mindezt úgy, hogy az alapfelület nem károsodik és a szóróanyag pedig szublimál.

Az alábbi területekre ajánljuk ezt a tisztítási megoldást:

 • Acélipar, fémipar és gépészet
 • Nyomdák
 • Fa- és elektroipar
 • Műanyag- és csomagolóipar
 • Autóipar, öntödék és műanyagfröccsöntők
 • Élelmiszeripar, gyógyszer- és kozmetikai ipar
 • Papíripar
 • Közösségek és önkormányzatok
AJÁNLATOT KÉREK
Takarítási folyamat
Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.