Taképszolg Kft – A Nagy Keresés kiemelt támogatója

A Taképszolg Kft. családi vállalkozásból az elmúlt 20 év alatt középvállalattá fejlődött. Hisszük és valljuk, hogy ezen a társadalmi szinten mind gazdasági, mind szociális segítségnyújtással tartozunk, és a környezetünk megóvásáért folytatott küzdelemben is részt kívánunk venni.

Céljaink közé tartozik a környezetünk és Bolygónk védelme, melyet a „zöld” munkafolyamataink is jellemeznek. Ahol csak lehet, vegyszermentes takarítást végzünk, szelektív hulladékgyűjtést folytatunk, folyamatosan cseréljük le a gépkocsi állományunkat hibrid üzemű autókra, illetve a veszélyes hulladékkezelés területén is tevékenykedünk.

Hosszú évek óta támogatjuk munkánkkal  különböző alapítványok, a zökkenőmentes segítség nyújtásuk érdekében. Részt vállalunk a Drogmentes Magyarországért Mozgalom rendezvényein, mert biztosítani szeretnénk a felnövő generáció egészséges és tudatos felnőtté válását.

2014 és 2015-ben a Nagy Keresés Napja országos rendezvény mellé álltunk, hogy a Taképszolg Kft. kiemelt támogatóként más  Partnercégekkel együtt egy embertársunkat egy budapesti öröklakás boldog tulajdonosává tegyük és valakit megajándékozzunk egy fantasztikus utazással.