Technológiák

Kiválóságok kivétel nélkül

Technológiák amiket használunk

Technológiák amiket használunk

Fertőtlenítés

Napjainkban kiemelten fontos szerepet kapott a fertőtlenítő takarítás a fertőzések terjedésének megelőzése érdekében. 

Célunk, hogy partnereink számára olyan tejleskörű takarítási szolgáltatást tudjunk biztosítani, amely hosszantartó fertőtlenítő hatást eredményez. Ennek érdekében alkalmazzuk a magyar piacon egyedülállóan a Németországban kifejlesztett  Bacoban technológiát.

A Bacoban egy nanotechnológiás, vízbázisú fertőtlenítőszer, mely minden felületen hatékonyan alkalmazható, széles hatásspektrumú termék. Vízlepergető, szennytaszító hatású és gátolja a szagképződést. 

A napi takarítási technológiába könnyen beilleszthető, egyszerűen felhasználható. 

A vegyszer légtérfetőtlenítésére is kiválóan alkalmas. 1%-os oldatát, vaporizátor segítségével juttatjuk a zárt helyiségek légterébe. 1 óra időtartama alatt 300-350 m3 fertőtlenítését tudjuk megoldani. Ez idő alatt a levegő, a vízszintes és függőleges felületek kórokozó mentesítése is megvalósul. Nem károsítja az élő növényeket és az elektromos berendezéseket sem.

Folyamatos igény jelentkezik a kézfertőtlenítő pontok telepítésére, ezért partnereink részére a prémium minőségű Germstar adagolókat és kézhigiénés termékeket ajánljuk. Szívesen használjuk mert bőrbarát összetevőinek köszönhetően, nem szárítja a kezet, valamint modern, színes kivitelű adagolói minden környezetbe beleillenek.

Ipari és iroda takarítás

Több mint 25 éve meghatározó szereplői vagyunk a takarító piacnak. A múltunkat, jelenünket és jövőnket is jellemzi a minőségre való törekvés.  

Nagy hangsúlyt fektetünk a színvonalas, korszerű eszközök használatára. A mindennapi takarítások alkalmával a Vileda professzionláis termékeit alkalmazzuk. A Vileda folyamatos innovációinak köszönhetően, az elvégzett munka hatékonyabb és gyorsabb. 

A padló felületeinek tisztántartását a rendkívül megbízható, tartós Gaomei gépekkel végezzük. 

A Gaomei a világ egyik vezető takarító eszköz gyártója, több mint 20 éve fejlesztik és korszerűsítik termék portfóliójukat. Nagy előnyük, hogy kényelmes berendezések, ezáltal csökkenteni tudjuk munkavállalóink terhelését. Halk működésének köszönhetően a partnereink elégedettségét növeljük. Időtálló eszközök, melyeket ritka meghibásodás jellemez, ezáltal csökken a szervízköltség. Széles portfóliójával (egytárcsás, gyalogkiséretű, ráülős súrolóautomaták, seprőgépek, porszívók) az összes vízszintes felület tisztán tartható. 

A padozat tisztítását, a hagyományos nylon pad-ek helyett az EZShine Kristály Pad-ekkel oldjuk meg. A beton, terrazzo, műgyanta vagy kőpadlók takarítása vegyszermentesen megoldható a speciális EZShine Kristály Pad-ek használatával, melyek élettartama lényegesen hosszabb és szakszerűen használva rendkívül gazdaságos. Továbbá, az erős szálú sörte alapba ágyazott kristály szemcsék biztosítják a magas fényt a felületeken.

Munkavédelem

A munkavédelem, a biztonságos és egészséges munkakörülmények biztosítását jelenti, ami a Taképszolg számára is kiemelkedően fontos. Mi a Magic Tools munkavédelmi megoldásait választjuk, mert a munkaruha összeállításánál és kiválasztásánál figyelembe veszik a munka jellegét, a munkavégzés körülményeit, igazodnak az időjáráshoz és évszakhoz. A munkaruházat is a baleset megelőzést szolgálja, ezért a költségei, abszolút a megtérülő költségkategóriába sorolhatóak, viszont nem elhanyagolható szempont a megfelelő ár-érték arány. A Magic Tools minden kihívásra megoldást kínál.  

Széleskörű portfóliójukkal, a felhasználók igényeit teljes körűen kielégítik.

Felületkezelés

A padló felületek felújításának új generációs technológiájára egyre nagyobb igény mutatkozik hazánkban is. A műgyantával szemben, a vegyszermentes kristály pad-del történő padozat felújító technológia számos előnnyel rendelkezik. Ezek közé tartozik, hogy nincs száradási és kötési idő, ami azt jelenti, hogy a felület azonnal terhelhetővé válik. A speciális technológiához megbízható és strapabíró gépekre és eszközökre van szükség. Ezért a felületkezelési munkákat a rendkívül megbízható, tartós Gaomei gépekkel végezzük. 

A Gaomei a világ egyik vezető takarító eszköz gyártója, több mint 20 éve fejlesztik és korszerűsítik termék portfóliójukat. Nagy előnyük, hogy kényelmes berendezések, ezáltal csökkenteni tudjuk munkavállalóink terhelését. Halk működésének köszönhetően a partnereink elégedettségét növeljük. Időtálló eszközök, melyeket ritka meghibásodás jellemez, ezáltal csökken a szervízköltség. Széles portfóliójával (egytárcsás, gyalogkiséretű, ráülős súrolóautomaták, seprőgépek, vízszívó porszívók) az összes vízszintes felület tisztán tartható. 

A padozat tisztítását legyen az beton, terrazzo, műgyanta vagy kőpadló, a hagyományos nylon pad-ek helyett az EZShine Kristály Pad-ekkel oldjuk meg. A takarítás így vegyszermentesen megoldható, továbbá Pad-ek élettartama lényegesen hosszabb és szakszerűen használva rendkívül gazdaságos. Minden egyes EZShine kristály pad különböző méretű kristályokkal töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat. A billiónyi mikroszkopikus kristály szemcsével rendelkező EZShine pad-ek, mechanikusan kezelik a padlót, továbbá szükségtelenné teszi a vegyszer használatot a napi karbantartáshoz. 

Tehát ez a technológia költséghatékony, környezetbarát, egyszerűen használható kiváló minőségű eredménnyel.

Ajánlatkérés
takarítási feladatok ellátására
Kérjük, az alábbi adatlapot töltse ki ajánlatunk elküldéséhez. A kapcsolattartói adatok esetén valódi adatokat adjon meg, arra az esetre, ha az adatlapon megadott információk mellett kollégáink esetleg további kérdéseket szeretnének feltenni az ajánlatadás érdekében.