Ügyfélvélemények

Ügyfélvélemények
A Taképszolg Kft. sok éve a beszállítónk, versenyképességével és a teljesítményével egyaránt elégedettek vagyunk. Hosszú távon is agilis és megbízható partnerünk. Szívesen ajánlom másoknak, akár nagy területtel és létszámmal működő termelő vállalatoknak is. A COVID-19 által támasztott kihívásos időszakban is kiválóan teljesítenek
Nemes Tamás
Indirekt beszerzési és létesítményüzemeltetési vezető
Knorr-Bremse Vasúti Jármû Rendszerek Hungária Kft.
Ügyfélvélemények
A Taképszolg Kft. teljes körű takarítási szolgáltatást nyújtott irodaházunk számára. Mindig figyelembe veszik az egyedi igényeinket. Korrekt, rugalmas, precíz hozzáállással és profi szakemberekkel dolgoznak. Alkalmazottaik megbízhatósága, pontossága és kedvességük teljes mértékben megfelel számunkra.
Sabine Kluge
Üzemeltetési vezető
INFOK Ingatlanforgalmazó és Kezelő Kft.
Ügyfélvélemények
A Taképszolg Kft-vel 2008 óta dolgozunk együtt és meg vagyunk elégedve a munkájukkal. Leginkább a rugalmasságuk és precízitásuk miatt szeretjük a cég szolgáltatásait. Azonnal számíthatunk rájuk, amikor hirtelen van szükségünk valamire, akár egy rendkívüli hétvégi nagytakarításra, akár ipari kapuink gyors mosására! Mindig előtérbe helyezik a megbízó igényeit, a mi beosztásunkhoz, időnkhöz igazítják a dolgozóik beosztását. Továbbá elvégeznek olyan plusz feladatokat is, mint például a rovar és rágcsálóirtás; ezekre így már nem kell külön céget megbíznunk, így nekünk kényelmesebb. Egyszóval rugalmasak, korrektek és sokoldalúak!
Németh Péter
Siemens Magyarország Kft.
Ügyfélvélemények
Ön tudja, milyen tisztítószerrel szabad lemosni a műemlék Körhinta hintalovait? Tudja azt, hogyan lehet a Villanyautó pályájának acéllemez burkolatát ragyogó fényesen tartani? A Taképszolg Kft. dolgozói tudják. A cég vidámparki dolgozóit név szerint ismerem - ők nálunk nem havonta lecserélt névtelen takarítók, hanem olyan munkatársak, akikre biztosan számíthatok.
Kuzma Tamás
Budapesti Vidám Park Zrt.
Ügyfélvélemények
1996-tól látja el a Taképszolg az iroda és gyártócsarnok takarítását a Knorr-Bremse budapesti gyárában. Minden évben 2 alkalommal nagytakarítást is végeznek. A karbantartási tevékenységem révén 3 éve vagyok kapcsolatban a céggel. Korrekt, reális áron dolgozó vállalkozásként ismertem meg őket, megbízható alkalmazottakkal.
Kovács Zoltán
Knorr-Bremse VJR Hungária Kft.
Ügyfélvélemények
A 2007 -ben átadott, majd 2008-ban kibővített RAVAK Business Center irodaházunk takarítását kezdetek óta a Taképszolg végzi. A cég mellett döntöttünk, mivel kedvező árai és a szolgáltatások rugalmas módosítása - az irodaház fokozatos kihasználtságának megfelelően -, lehetővé tették az üzemeltetési költségek optimalizálását. A takarító csapat munkájának minőségét folyamatosan ellenőrzik, így a kisebb részletek is tisztán maradnak.
Vajányi László
ügyvezető
Ravak Hungary Kft.
Ügyfélvélemények
2006 óta dolgozunk együtt a Zöldliget Társasházban. Az ezen idő alatt a kialakított takarítási rendszer jól működik. A Lakók, Tulajdonosok felől nem érkezik semmilyen panasz a takarításra. Mindig pontosan végzik a munkákat, legyen az a napi takarítás, vagy az éves nagytakarítás.
Palotás István
Globál Ház Kft., Zöld Liget Lakópark
Ügyfélvélemények
... ismét bizonyítottátok, hogy mire vagytok képesek a takarítás területén! Ezt már nem is nevezném takarításnak, hanem inkább nevezném csodának! Nagyon szép lett, ragyogott a kezetek nyoma után minden! Ha minden cég, minden ember így végezné el, amit elvállal, akkor egy sokkal boldogabb országunk lenne!
Markovich Béla
ügyvezető
Mapei Kft.
1 2